Makaronai Ta gliatelle su aitriosiomis paprikomis ir česnakais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Makaronai, tagliatelle, 1 pakelis
- Pomidorai, vyšniniai, perpjauti pusiau, 1 pakelis
- Parmezano sūris, tarkuotas, 100 gramų
- Petražolės, smulkintos, 100 gramų
- Aitriosios paprikos dribsniai, 1 valgomasis šaukštas
- Alyvuogių aliejus, 50 mililitrų
- Česnakas, smulkinti, 2 skiltelės
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Išvirkite makaronus, kaip rekomenduojama ant pakuotės. Pakaitinkite aliejų, įdėkite česnakų, aitriųjų paprikų dribsnių ir keletą minučių pakepkite, bet neprideginkite česnakų!
Sudėkite pomidorų puseles ir pakaitinkite dar 1 - 2 minutes.
Sudėkite virtus bei nusunktus makaronus ir kaitinkite 1–2 minutes.
Patiekite su parmezano sūriu ir šviežiomis petražolėmis.
Patarimas! Makaronai idealiai tinka prie vištienos suktinukų su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru!
» Rašyti komentarą
» Komentarai