Makaroniada
- Makaronai, spiraliniai arba spagetti, 250 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Morkos, 1 vienetas
- Paprika, 1 vienetas
- Dešra, arba kumpis, rūkyta šoninė, 200 gramų
- Kečupas, 0.5 litro
- Česnakas, 1 vienetas
Pasūdytame vandenyje išverdame makaronus kaip parašyta ant pakelio. Vandenį nukošiame, makaronus uždengiame dangteliu ir laikome šiltai. Svogūną ir morką nulupame ir supjaustome kubeliais. Papriką perpjauname per pusę, išvalom nuo sėklų ir taip pat supjaustome kubeliais. Ant aliejaus keptuvėje pakepinam svogūną ir morką, po to sudedam papriką- taip pat katu pakepinam. Dešrytę, kumpį ar šoninę irgi supjaustę kvadratėliais sumetame į keptuvę ir viską kartu dar pakepam apie minutę. Vėliausiai ant šios masės sudedam išspaustą česnakiuką ir supilam kečupą. Viską dar pakepam apie minutę. Pagaliau šį nuostabų padažą supilam ant paruoštų makaronų ir kruopščiai išmaišom. Nepatikėsit, koks viliojantis šios makaroniados skonis- mes ją valgom ir šiltą, ir šaltą.Skanaus!!!
2011-09-05 13:31
2011-02-05 12:11
2010-09-28 15:39
2010-09-28 14:24
2011-09-05 13:32