Makaronų apkepas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Adžika, 250 gramų
- Makaronai, 200 gramų
- Vištienos filė, 200 gramų
- Pienas, 200 mililitrų
- Sūris, 100 gramų
- Sviestas, 50 gramų
- Miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Krapai, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, 1 žiupsnelis
- Pipirai, 1 žiupsnelis
- Džiūvėsėliai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Makaronus išvirti, nukošti ir truputį atvėsinti.
Vištieną supjaustyti kubeliais, apkepti keptuvėje su adžika.
Sviestą išlydyti puode, berti miltus, juos pakepinti svieste, ir tuomet pilti pieną, plakant šluotele, kad neliktų gumulėlių. Kai padažas sutirštės, nukelti nuo ugnies.
Sluoksniuoti: imti stiklinį indą, ištepti sviestu ir berti džiūvėsėliais, tuomet dėti makaronus, padažą, mėsytę, sūrį, makaronus, padažą, mėsytę, sūrį ir viršutinis sluoksnis turi būtų padažas, ir sūris.
Šauti į karštą orkaitę, ir kepti apie 20 - 30 minučių, iškepusį apiberti krapais. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai