Makaronų apkepas

Makaronų apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Adžika, 250 gramų
  • Makaronai, 200 gramų
  • Vištienos filė, 200 gramų
  • Pienas, 200 mililitrų
  • Sūris, 100 gramų
  • Sviestas, 50 gramų
  • Miltai, 3 valgomieji šaukštai
  • Krapai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
  • Džiūvėsėliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Makaronus išvirti, nukošti ir truputį atvėsinti.

  2. Vištieną supjaustyti kubeliais, apkepti keptuvėje su adžika.

  3. Sviestą išlydyti puode, berti miltus, juos pakepinti svieste, ir tuomet pilti pieną, plakant šluotele, kad neliktų gumulėlių. Kai padažas sutirštės, nukelti nuo ugnies.

  4. Sluoksniuoti: imti stiklinį indą, ištepti sviestu ir berti džiūvėsėliais, tuomet dėti makaronus, padažą, mėsytę, sūrį, makaronus, padažą, mėsytę, sūrį ir viršutinis sluoksnis turi būtų padažas, ir sūris.

  5. Šauti į karštą orkaitę, ir kepti apie 20 - 30 minučių, iškepusį apiberti krapais. Skanaus!

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Agnė
» Rašyti komentarą
» Komentarai