Makaronų apkepas su pievagrybiais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sūris, fermentinis, 100 gramų
- Pievagrybiai, 400 gramų
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Makaronai, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Makaronus išvirti, pievagrybius nuplauti, supjaustyti kubeliais ir apvirti (iki 5 minučių pavirti).
Sūrį sutarkuoti.
Į skardą sudėti pusę išvirtų makaronų, patepti grietine, dėti apvirtus pievagrybius, ant viršaus – tarkuotą sūrį, vėl aptepti grietine ir sudėti likusius makaronus. Kepti 200° C orkaitėje 15 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-08-12 20:01
Na as truputi pagerinciau receptuka, bet manau butu skanu, bandysiu panasu kepti tik pasidarysiu padaziuka ir uzpilsiu
2009-08-01 12:51
Skaniai turėtu būti Reiks kada nors pasidaryti
2013-08-18 16:03