Makaronų apkepas su pievagrybiais

Makaronų apkepas su pievagrybiais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sūris, fermentinis, 100 gramų
  • Pievagrybiai, 400 gramų
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Makaronai, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:

Makaronus išvirti, pievagrybius nuplauti, supjaustyti kubeliais ir apvirti (iki 5 minučių pavirti).
Sūrį sutarkuoti.
Į skardą sudėti pusę išvirtų makaronų, patepti grietine, dėti apvirtus pievagrybius, ant viršaus – tarkuotą sūrį, vėl aptepti grietine ir sudėti likusius makaronus. Kepti 200° C orkaitėje 15 min.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Jane
2013-08-18 16:03
ne nu, net apetitas dingo. Nu baisi foto, manau ir skonis panasus.
Kristina
2011-08-12 20:01
Na as truputi pagerinciau receptuka, bet manau butu skanu, bandysiu panasu kepti tik pasidarysiu padaziuka ir uzpilsiu
ieva
2009-08-01 12:51
Skaniai turėtu būti Reiks kada nors pasidaryti