Makaronų ir cukinijų apkepas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sūris, fermentinis, 70 gramų
- Sviestas, 50 gramų
- Grietinė, 200 gramų
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Paprika, 1 vienetas
- Svogūnai, 2 vienetai
- Sultinys, 0.5 stiklinės
- Druska
- Makaronai, 300 gramų
- Pipirai
- Cukinija, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 3
Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje, perliekite šaltu vandeniu ir palikite kiaurasamtyje, kad nuvarvėtų. Supjaustykite svogūnus ir cukinijas ir jas apkepkite su sviestu. Atskirai svieste apkepkite susmulkintas paprikas. Į riebalais pateptą kepimo indą dėkite išvirtus makaronus, tada pakepintas cukinijas su svogūnais, tada pakepintas paprikas. Kiekvieną sluoksnį pabarstykite prieskoniais ir druska. Padažui grietinę sumaišykite su miltais, sultiniu ir tarkuotu fermentiniu sūriu. Šiuo gautu padažu užpilkite apkepą. Kepkite apie 30 min. 180°C temp.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-08-23 21:35