Makaronų mišrainė su pievagrybiais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Makaronai, 250 gramų
- Pievagrybiai, konservuoti, 500 mililitrų
- Rauginti agurkai, 100 gramų
- Svogūnai, mėlynas, 1 vienetas
- Krapai
- Juodieji pipirai
- Druska
- Majonezas, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Makaronus išvirti ir perlieti šaltu vandeniu. Pievagrybius ir agurkus supjaustyti smulkiais kubeliais, svogūną - šiaudeliais. Sudėjus prieskonius, išmaišyti su majonezu.
Į šią mišrainę dėkite konservuotus, o ne marinuotus pievagrybius, nes gali gautis per rūgšti. Rūgšties pakanka nuo raugintų agurkų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-12-30 17:11