Makaronų su jautiena apkepėlė itališkai

Makaronų su jautiena apkepėlė itališkai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Makaronai, 250 gramų
  • Fermentinis sūris, tarkuotas, arba kietasis, 200 gramų
  • Jautiena, malta, 150 gramų
  • Vyšniniai pomidorai, 6 vienetai
  • Sviestas, 50 gramų
  • Feta sūris, arba mocarela, pjaustytas kubeliais, 50 gramų
  • Pesto padažas, 1 valgomasis šaukštas
  • Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
  • Bazilikas, šviežias
  • Prieskoniai, itališkos žolelės
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Makaronus virti pasūdytame vandenyje, kol suminkštės (verdant įpilti truputį aliejaus).

  2. Maltą jautieną apkepti įkaitintame aliejuje. Tada mėsą sumaišyti su makaronais, fermentiniu ar kietuoju sūriu, druska, grietine, Pesto padažu. Viską išversti į kepimo formą.

  3. Ant viršaus sudėti pomidoriukų puseles, fetos ar mocarelos kubelius, baziliko lapelius, berti druskos pipirų ir užpilti tirpintu sviestu.

  4. Viską pašauti į karštą orkaitę 10 - 20 minučių, kol viršus gražiai apkeps.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Milda
» Rašyti komentarą
» Komentarai