Makaronų su jautiena apkepėlė itališkai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Makaronai, 250 gramų
- Fermentinis sūris, tarkuotas, arba kietasis, 200 gramų
- Jautiena, malta, 150 gramų
- Vyšniniai pomidorai, 6 vienetai
- Sviestas, 50 gramų
- Feta sūris, arba mocarela, pjaustytas kubeliais, 50 gramų
- Pesto padažas, 1 valgomasis šaukštas
- Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
- Bazilikas, šviežias
- Prieskoniai, itališkos žolelės
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Makaronus virti pasūdytame vandenyje, kol suminkštės (verdant įpilti truputį aliejaus).
Maltą jautieną apkepti įkaitintame aliejuje. Tada mėsą sumaišyti su makaronais, fermentiniu ar kietuoju sūriu, druska, grietine, Pesto padažu. Viską išversti į kepimo formą.
Ant viršaus sudėti pomidoriukų puseles, fetos ar mocarelos kubelius, baziliko lapelius, berti druskos pipirų ir užpilti tirpintu sviestu.
Viską pašauti į karštą orkaitę 10 - 20 minučių, kol viršus gražiai apkeps.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai