Maki suši

Maki suši
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Actas, ryžių, 1 valgomasis šaukštas
  • Vanduo, 275 mililitrai
  • Ryžiai, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Įdarui:
krabų lazdelės
agurkas
lašiša
tepamas sūris (pvz. Filadelfija)
nori lapai

Ryžius verdame 8 minutes, po to dar 10 minučių laikome uždengę. Tada sumaišome su actu ir palaukiame kol atvės.
Drėgnomis rankomis ryžius paskleidžiame ant nori lapo ir dedame ant bambukinio kilimėlio, apvynioto masitine plėvele ryžiais į apačią. Dedame krabų lazdeles, nuluptą ir išimtom sėklytėm agurką, sūrį, lašišą. Vyniojame ritinėlį. Pjaustome drėgnu peiliu į 8 ritinėlius.
Valgome su wasabi ir sojų padažu.
Skanaus :)

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Agnė
2010-09-30 22:43
Nereikia mokėti, reikia pirkti kibius sušių ryžius Nuo puodų tikrai niekas nepriklauso, priklauso nuo rūšies, kuri paprastai receptuose būna nurodoma...
jurga
2010-09-03 09:02
reikia moketi isvirti ryzius kad jie butu kibus.cia japonijoje yra specialios masinos ryziams. taip kad nemaciau nei vienos seimos kad virtu ryzius paprastam puode..
Mėta
2010-06-22 12:50
Tai kad čia inside-out California roll
O šiaip sushi labai mėgstu, ypač su sojų padažu ir wasabi. Pats tas
ajjj
2010-03-15 19:53
O is kur tu lapu gauti?noreciau pasigaminti
Greta
2010-01-01 12:52
Actas buna egzotiniu prekiu skyriuose didziosiose parduotuvese