Malta mėsa įdaryti obuoliai

Malta mėsa įdaryti obuoliai
įdaryti obuoliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Obuoliai, didesni, 8 vienetai
  • Vištiena, smulkinta, 600 gramų
  • Ryžiai, virti, 200 gramų
  • Džiovintos slyvos, 100 gramų
  • Fermentinis sūris, tarkuotas, 100 gramų
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Grietinėlė, 35%, 6 valgomieji šaukštai
  • Krapai, arba petražolės, smulkinti, 1 pundelis
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Prieskoniai, persilado, 1 žiupsnelis
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Smulkintą vištieną apkepti keptuvėje su smulkintais svogūnais ir česnakais, pagardinti persilado prieskoniais, druska ir pipirais.
    Į pravėsusią pakepintą mėsą sudėti išmirkytas susmulkintas slyvas, supilti grietinėlę, smulkintus žalumynus, virtus ryžius ir sūrį.
    Viską gerai išmaišyti.

  2. Obuolių viršūnėles su koteliais nupjauti, vidų išskrobti ir susmulkinus sudėti į paruoštą mėsos masę.

  3. Į paruoštus obuolius pridėti mėsos įdaro, uždengti obuolio viršūnele ir sudėti į kepimo indą.
    Pašauti į įkaitintą orkaitę 170 C ir kepti apie 20 minučių. Skanaus!

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Danutė
» Rašyti komentarą
» Komentarai