Malta mėsa įdaryti obuoliai
įdaryti obuoliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Obuoliai, didesni, 8 vienetai
- Vištiena, smulkinta, 600 gramų
- Ryžiai, virti, 200 gramų
- Džiovintos slyvos, 100 gramų
- Fermentinis sūris, tarkuotas, 100 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Grietinėlė, 35%, 6 valgomieji šaukštai
- Krapai, arba petražolės, smulkinti, 1 pundelis
- Česnakas, 2 skiltelės
- Prieskoniai, persilado, 1 žiupsnelis
- Pipirai, 1 žiupsnelis
- Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Smulkintą vištieną apkepti keptuvėje su smulkintais svogūnais ir česnakais, pagardinti persilado prieskoniais, druska ir pipirais.
Į pravėsusią pakepintą mėsą sudėti išmirkytas susmulkintas slyvas, supilti grietinėlę, smulkintus žalumynus, virtus ryžius ir sūrį.
Viską gerai išmaišyti.Obuolių viršūnėles su koteliais nupjauti, vidų išskrobti ir susmulkinus sudėti į paruoštą mėsos masę.
Į paruoštus obuolius pridėti mėsos įdaro, uždengti obuolio viršūnele ir sudėti į kepimo indą.
Pašauti į įkaitintą orkaitę 170 C ir kepti apie 20 minučių. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai