Maltiniai su grybų padažu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiauliena, 800 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Sviestas, padažui, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Batonas, 50 gramų
- Pienas, 0.5 stiklinės
- Druska
- Juodieji pipirai
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Grietinė, 4 valgomieji šaukštai
- Grybai, 5 vienetai
- Sviestas, padažui, 10 gramų
Gaminimo instrukcija:
Kiauliena sumalama. Į ją įmušami kiaušiniai, sudedamas sviestas, sukapoti svogūnai, suberiama druska, pipirai, išmirkytas piene ir nuspaustas batonas. Išminkoma. Daromi ovalūs gumulėliai, pavoliojami miltuose ir apkepinami riebaluose. Vėliau dedami į puodą su verdančiu vandeniu ir verdame apie 25 minutes. Patiekiame su padažu.
Padažui: jei džiovinti grybai, tai išmirkomi, išverdami, supjaustomi ir patroškinami su prieskoniais. Šiaip tinka ir pievagrybiai. Pridedama svieste pakepintų miltų ir supilama grietinė.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-01-31 16:21