Maltiniai su grybų padažu

Maltiniai su grybų padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, 800 gramų
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Sviestas, padažui, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Batonas, 50 gramų
  • Pienas, 0.5 stiklinės
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Grietinė, 4 valgomieji šaukštai
  • Grybai, 5 vienetai
  • Sviestas, padažui, 10 gramų
Gaminimo instrukcija:

Kiauliena sumalama. Į ją įmušami kiaušiniai, sudedamas sviestas, sukapoti svogūnai, suberiama druska, pipirai, išmirkytas piene ir nuspaustas batonas. Išminkoma. Daromi ovalūs gumulėliai, pavoliojami miltuose ir apkepinami riebaluose. Vėliau dedami į puodą su verdančiu vandeniu ir verdame apie 25 minutes. Patiekiame su padažu.

Padažui: jei džiovinti grybai, tai išmirkomi, išverdami, supjaustomi ir patroškinami su prieskoniais. Šiaip tinka ir pievagrybiai. Pridedama svieste pakepintų miltų ir supilama grietinė.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Vytis
2017-01-31 16:21
Na ka,kadangi esu vienas bet uzsimaniau guliaso ,sakau receptu paieskosiu.taip cia atsuduriau .O gavosi ,skaniai .Aisku kazkiek paimprovizavau ,bet pagrindu cia semiausi.skanaus ir jums