Maltiniai su kaparėliais

Maltiniai su kaparėliais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Druska
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Alyvuogės, be kauliukų, 100 gramų
  • Kaparėliai, konservuoti, 1 valgomasis šaukštas
  • Riešutai, kedro, 2 valgomieji šaukštai
  • Grietinėlė, 35%, riebi, 1 valgomasis šaukštas
  • Džiūvėsėliai, malti, 2 valgomieji šaukštai
  • Kalakutiena, faršas, 500 gramų
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Duona, 2 riekės
  • Juodieji pipirai, malti
Gaminimo instrukcija:

Svogūną ir česnakus susmulkiname ir apkepame riebalauose.
Nuo duonos nupjaustome plutelę, minkštimą užpilame pienu ir palaukiame kol suminkštės.
Duonos minkštimą, svogūnus ir česnakus sudedame į kalakutienos faršą ir išmaišome.
Įmušame kiaušinį, pagardiname druska, pipirais, išmaišome ir dedame į šaldytuvą, kad atvėstų.
Alyvuoges susmulkiname ir sumaišome su kaparėliais, riešutais ir grietinėle.
Faršą padaliname į 6 dalis, suformuojame paplotėlius, į vidurį dedame po porą šaukštų alyvuogių ir riešutų įdaro, bei suformuojame maltinius.
Apvoliojame džiūvėsėliuose ir apkepame karštuose riebaluose.
Sumažiname ugnį, uždengiame keptuvę ir troškiname apie 8 min.
Patiekiame su ryžiais ir salotomis. Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai