Maltinukai drebučiuose
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Jautienos faršas, gali būti su kiauliena, su prieskoniais, 500 gramų
- Obuolių sultys, 1.5 stiklinės
- Želatina, 1 valgomasis šaukštas
- Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Iš faršo iškepami nedideli maltinukai.
Želatina suberiama į obuolių sultis. Išbrinkusi želatina pašildoma, kad ištirptų, bet neužvirinama.
Maltinukai ir obuolių sultys su želatina atšaldomos. Kai sultys ima stingti, jomis užpilami maltinukai, sudėti į nedideles skardines formeles.
Kai drebučiai sustingsta, kiekviena porcija išverčiama ant lėkštutės (jei yra, apačioje padedamas salotų ar cikorijos lapelis). Taip galima paruošti ir žuvies maltinukus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-02-18 16:26