Maltinukai drebučiuose

Maltinukai drebučiuose
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jautienos faršas, gali būti su kiauliena, su prieskoniais, 500 gramų
  • Obuolių sultys, 1.5 stiklinės
  • Želatina, 1 valgomasis šaukštas
  • Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš faršo iškepami nedideli maltinukai.

  2. Želatina suberiama į obuolių sultis. Išbrinkusi želatina pašildoma, kad ištirptų, bet neužvirinama.

  3. Maltinukai ir obuolių sultys su želatina atšaldomos. Kai sultys ima stingti, jomis užpilami maltinukai, sudėti į nedideles skardines formeles.

  4. Kai drebučiai sustingsta, kiekviena porcija išverčiama ant lėkštutės (jei yra, apačioje padedamas salotų ar cikorijos lapelis). Taip galima paruošti ir žuvies maltinukus.

Porcijų skaičius: 4
» Rašyti komentarą
» Komentarai
as2
2011-02-18 16:26
gera ideja