Maltinukai su sūriu

Maltinukai su sūriu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Mėsa, 250 gramų
  • Sūris, fermentinis, 50 gramų
  • Majonezas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Petražolės, papuošimui
  • Morkos, 1 vienetas
  • Duona, 70 gramų
  • Kvapieji pipirai
  • Druska
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Aliejus, kepimui
  • Česnakas, 1 skiltelė
Gaminimo instrukcija:

Į mėsą įmušame kiaušinį, beriame prieskonius, įtrupiname juodą duoną ir išmaišome. Sutarkuojame morką ir pasmulkiname česnaką. Viską pakepame keptuvėje ir dedame į mėsos masę. Iš mėsos masės formuojame maltinukus ir apkepame iš abiejų pusių keptuvėje. Tuomet dedame į skardą, kepame orkaitėje 200 0C apie 15 minučių. Sutarkuojame fermentinį sūrį, sumaišome su majonezu ir aptepame maltinukus. Galima įmaišyti ir smulkintų žalymynų. Juos dar kišame į orkaitę, kol sūris gražiai išsilydys. Skanaus :)

» Rašyti komentarą
» Komentarai