Maltinukai su sūriu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Mėsa, 250 gramų
- Sūris, fermentinis, 50 gramų
- Majonezas, 1 arbatinis šaukštelis
- Petražolės, papuošimui
- Morkos, 1 vienetas
- Duona, 70 gramų
- Kvapieji pipirai
- Druska
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Aliejus, kepimui
- Česnakas, 1 skiltelė
Gaminimo instrukcija:
Į mėsą įmušame kiaušinį, beriame prieskonius, įtrupiname juodą duoną ir išmaišome. Sutarkuojame morką ir pasmulkiname česnaką. Viską pakepame keptuvėje ir dedame į mėsos masę. Iš mėsos masės formuojame maltinukus ir apkepame iš abiejų pusių keptuvėje. Tuomet dedame į skardą, kepame orkaitėje 200 0C apie 15 minučių. Sutarkuojame fermentinį sūrį, sumaišome su majonezu ir aptepame maltinukus. Galima įmaišyti ir smulkintų žalymynų. Juos dar kišame į orkaitę, kol sūris gražiai išsilydys. Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai