Maltos mėsos ir porų sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Mėsa, malta, 500 gramų
- Poras, stiebai, 2
- Morkos, 2
- Svogūnai, 1
- Vanduo, 1 litras
- Sūris, lydytas, 300 gramų
- Sultinys, „Maggi“ daržovių (kubeliai), 2 vienetai
- Vanduo, 1 litras
- Saulėgrąžų aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Nuvalytas morkas ir svogūną supjaustykite kubeliais, o porą žiedais.
Į puodą supilkite saulėgrąžų aliejų ir pakepinkite maltą mėsą. Tuomet sudėkite porus, svogūnus bei morkas, paskaninkite druska ir pipirais ir kepkite viską kartu.
Tuomet suberkite „Maggi“ sultinio kubelius, pripilkite vandens ir palaukite kol užvirs. Viską virkite ant vidutinės ugnies apie 10 min.
Į sriubą sudėkite lydytą sūrį ir gerai išmaišykite.
Patiekite su smulkintomis petražolėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-04-12 10:22
Kokią mėsą naudoti? Vištienos ar kiaulienos?
2015-10-18 15:44
Skani sriubytė! Nesam sriubų mėgėjai, bet sriuba patiko, netgi vaikams
2017-10-18 09:32