Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sezamas, sėklos
- Aliejus, kepimui
- Džiūvėsėliai
- Kiaulienos faršas, 500 gramų
- Duona, balta, 150 gramų
- Pienas, 100 mililitrų
- Sūris, fermentinis, 100 gramų
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
Gaminimo instrukcija:
Kiaulienos faršą sumaišome su prieskoniais, piene mirkyta balta duona. Iš mėsos faršo formuojame paplotėlius. Ant kiekvieno paplotėlio dedame kubeliais supjaustyto sūrio. Suformuojame kotletukus su sūriu viduje.
Kiekvieną kotletuką pavoliojame džiūvėsėlių ir sezamo sėklų mišinyje. Kepame įkaitintame aliejuje.
Kiekvieną pusę kepame 7-9 minutes.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-01-21 17:10
gėja nepritaria, farsas neskanus. Supermamytems netinka.
2013-11-23 13:25
niam siandien ismeginsiu tikiuosi bus labai skanu )
2013-09-04 11:46
Man labai skanu, bet kokiais 99 proc. atvejų tas kotletas įplyšta ir sūris išbėga.
2016-02-29 08:11