Maltos vištienos kebabas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištiena, malta, 500 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Cukinija, 1 vienetas
- Slyvos, džiovintos, be kauliukų, 200 gramų
- Česnakas, 2 skiltelės
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Nulupti česnaką ir svogūną. Česnaką, svogūną bei cukiniją sutarkuoti. Sumaišyti tarkuotas daržoves su malta vištiena, įmušti vieną kiaušinį. Pagardinti šviežiais maltais juodaisiais pipirais ir druska pagal skonį. Išminkyti iki vientisos masės.
Nuplauti slyvas, išdžiovinti ir įdėti po 2 ant iešmelio. Aplink džiovintas slyvas paskirstyti maltą mėsą ir padaryti kebabo formą. Kepti ant grotelių kol mėsa gražiai apskrus.
» Rašyti komentarą