Maltos vištienos kebabas

Maltos vištienos kebabas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, malta, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Cukinija, 1 vienetas
  • Slyvos, džiovintos, be kauliukų, 200 gramų
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Nulupti česnaką ir svogūną. Česnaką, svogūną bei cukiniją sutarkuoti. Sumaišyti tarkuotas daržoves su malta vištiena, įmušti vieną kiaušinį. Pagardinti šviežiais maltais juodaisiais pipirais ir druska pagal skonį. Išminkyti iki vientisos masės.

  2. Nuplauti slyvas, išdžiovinti ir įdėti po 2 ant iešmelio. Aplink džiovintas slyvas paskirstyti maltą mėsą ir padaryti kebabo formą. Kepti ant grotelių kol mėsa gražiai apskrus.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą