Maltos vištienos kepsnys

Maltos vištienos kepsnys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištienos faršas, 600 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Džiūvėsėliai, 1 sauja
  • Miltai, 1 sauja
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištieną išminkyti su 1 kiaušiniu, druska, pipirais ir smulkintu svogūnu.

  2. Iš vištienos formuoti storesnius blynelius. Juos apvolioti miltuose, kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose. Pusvalandį palaikyti šaldytuve.

  3. Kepti įkaitintame aliejuje. Tiekti su bulvių koše.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Judita
» Rašyti komentarą