Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu

Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti, padažui
  • Imbieras, padažui
  • Pienas, padažui, 300 mililitrų
  • Sviestas, padažui
  • Sojos padažas, padažui, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kvietiniai miltai, padažui, 2 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai, laiškai, padažui, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska, padažui
  • Kiaulienos faršas, jautienos ar paukštienos, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Duona, balta, 3 riekės
  • Prieskoniai
  • Pievagrybiai, padažui, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:

Faršą išmaišykite su piene išmirkytu batonu, kiaušiniu, prieskoniais. Apkepinti aliejuje ar ant sviesto.

Gaminame padažą: supjaustome griežinėliais nuluptus pievagrybius, pakepiname ant sviesto, sudedame gabalėlį nulupto, sutarkuoto imbiero (kiek dėti priklauso nuo to kokio intensyvumo norite padažo). Šiek tiek pakepinti (jei norit intensyvesnio skonio dėti pačioje pabaigoje imbierą, o jei silpnesnio, tai anksčiau), įdėti miltų, druskos, maltų pipiriukų, viską pakepinti ir užpilti pienu, įlašinti sojos padažo. Padažo tirštumą reguliuoti pienu. Sudėti kotletukus ir troškinti ant silpnos ugnies apie 20 min. Sudėti į lėkštes ir valgyti su šviežiomis daržovėmis.

Skanaus:)

» Rašyti komentarą
» Komentarai