Mamos Mazarino pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sviestas, 200 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- „Dansukker“ cukraus milteliai, 250 gramų
- Kvietiniai miltai, 240 gramų
- Pienas, 150 mililitrų
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Migdolai, (ekstraktas), 0.5 arbatinio šaukštelio
- Migdolai, (pasta), 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C temperatūros . Išklokite skardą kepimo popieriumi. Ištirpinkite sviestą. Dubenyje sumaišykite kiaušinius ir cukrų – tam naudokite šaukštą, o ne elektrinį plaktuvą. Tada supilkite sirupą. Kitame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir palikite. Į ištirpintą sviestą supilkite pieną, migdolų ekstraktą ir pastą. Tada supilkite kiaušinių ir miltų mišinius. Nesijaudinkite, jei pastebėsite gumuliukų – jie pradings kepant. Pilkite paruoštą mišinį į skardą ir kepkite ant apatinės orkaitės lentynėlės apie 15–20 minučių. Iškepę leiskite atvėsti ir apibarstykite cukraus milteliais .Taip pat galite aplieti glajumi ar tirpintu šokoladu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-04-04 10:40
Labai buvo skanus mamos mazarino pyragas
2015-05-08 11:31