Mandarinius

Mandarinius
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Mascarpone sūris, 500 gramų
  • Grietinėlė, 35%, 250 gramų
  • Mandarinai, 6 vienetai
  • Cukraus pudra, 1 stiklinė
  • Vanduo, 60 mililitrų
  • Želatina, 30 gramų
Papuošimui:
  • Šokoladas, 1 pakelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Cukraus pudrą su grietinėle išplakame iki standumo.

  2. Dedame maskarponės sūrį ir vėl plakame.

  3. Iš mandarinų išsispaudžiam sultis ir supilame į kremą.

  4. Želatiną išbrinkinam vandenyje ir supilam i masę.

  5. Kremą sudedam į torto formą ir paliekam porai valandų stingti.

  6. Tortą papuošiam šokolado drožlėmis ir mandarinais.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Diana
» Rašyti komentarą
» Komentarai