Mandarinius
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Mascarpone sūris, 500 gramų
- Grietinėlė, 35%, 250 gramų
- Mandarinai, 6 vienetai
- Cukraus pudra, 1 stiklinė
- Vanduo, 60 mililitrų
- Želatina, 30 gramų
- Šokoladas, 1 pakelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Cukraus pudrą su grietinėle išplakame iki standumo.
Dedame maskarponės sūrį ir vėl plakame.
Iš mandarinų išsispaudžiam sultis ir supilame į kremą.
Želatiną išbrinkinam vandenyje ir supilam i masę.
Kremą sudedam į torto formą ir paliekam porai valandų stingti.
Tortą papuošiam šokolado drožlėmis ir mandarinais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai