Mango pudingas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Mango, 2 vienetai
- Grietinėlė, 35%, riebi, 120 mililitrų
- Citrinų sultys, 2 valgomieji šaukštai
- Citrinos žievelė, tarkuota, 0.5 valgomojo šaukšto
- Mėta, šakelės, smulkintos, 2 vienetai
- Medus, skystas, 1 valgomasis šaukštas
- Mėta, šakelė, 1
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 1
Grietinėlę (šaltą) plakti, kol šiek tiek sustandės. Tada pridėti smulkintos mėtų šakelės, išspausti truputį citrinos sulčių, dėti medaus ir vėl gerai išplakti.
Dviejų mangų minkštimą supjaustyti ir sutrinti smulkintuvu iki vientisos masės. Dėti šiek tiek išplaktos grietinėlės, tada pridėti šaukštą medaus, truputį citrinos sulčių, žievelės ir suplakti. Šaukštu įmaišyti mango gabaliukų.
Patiekti su išplakta grietinėle ir mėtos šakele.
» Rašyti komentarą
» Komentarai