Margaritos įdarytos paprikos

Margaritos įdarytos paprikos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Mėsa, malta, 200 gramų
  • Ryžiai, 50 gramų
  • Morkos, 3 vienetai
  • Paprika, 3 vienetai
  • Petražolės
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:

1. Išvirti ryžius (gali būti šiek tiek kietesni).

2. Sumalti mėsą (aš turėjau kiaulienos išpjovą). Sumaišyti faršą su ryžiais, pagardinti. Naudoju savo prieskonių mišinį – bazilikai, krapų sėklos, perilė, koriandro sėklos. Faršas pasirodė man per kietas, tad įpiliau 2 šaukštus grietinėlės (tinka ir pienas, ir vanduo). Gerai išmaišyti.

3. Morkas supjaustyti griežinėliais.

4. Nueiti į sodą ir nuskinti 3 paprikos :) Paprikas imti nedideles, kad tilptu į puodą. Nupjauti paprikos viršūnes – neišmesti!!! išimti sėklas. Pasūdyti ir pagardinti prieskoniais paprikos vidų. Paruoštu faršu prikemšame paprikas - paspaudžiant, kad neliktų tarpų. Uždengti nupjautomis viršūnėlėmis – kaip dangteliais.

5. Į puodą sudėti petražolių šakelės, morkų griežinėlius, įpilti stiklinę (arba mažiau) vandens, pagardinti. Tada sustatom mūsų paprikas. Aš dar įdėjau bulvių – ir gerai prie to valgio tinka, ir paprikas palaiko :) Taip pat gerai tinka džiovinti pomidorai, bet jei nėra - nieko tokio.
Puodą uždengti, kai pradės burbuliuoti, sumažinti ugnį ir troškinti 20-25 min.
Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Gintaras
2016-05-30 20:01
Man idomi kaip bulves ir farsas buna pagaminti per 25 min...?o siaip atrodo skaniai
Jurgita
2011-07-29 16:10
k:
(anonimas)
2010-12-24 17:55
tai ko skaitai jei atsibodo
miglute girl
2010-09-16 09:55
skamba ir atrodo skaniai !!!
Anna
2010-08-31 19:58
kiek galima deti vienodus receptus, atsibodo