Margaritos šaltibarščiai

Margaritos šaltibarščiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Agurkai, švieži, 3 vienetai
  • Burokėliai, virti, 3 vienetai
  • Kiaušiniai, virti, 3 vienetai
  • Krapai
  • Kefyras, 1 litras
  • Vanduo, virintas, kambario temp., 250 mililitrų
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Visi mes labai mėgstame šaltibarščius, tačiau įsitikinom ne kartą, kad juos šeimininkės skirtingai ruošia. Mano šeimyna mėgsta štai tokius šaltibarščius:

Šviežius agurkus nulupti ir sutarkuoti burokine tarka. Taip pat sutarkuoti kiaušinius ir burokus. Smulkiai sukapoti krapus. Viską dedam į dubenį ir užpilame kefyru. Į tą pakelį atsargiai įpilam virinto vandens, pakratom ir išpilam į mūsų dubenį. Pasūdyti ir atsargiai išmaišyti. Dubenį uždengti plėvele ir palikti šaldytuve.

Prie šaltibarščių išsiverdu arba išsikepu bulves. Man skaniau su virtom, o vyras mėgsta virtas ir vėliau apkeptas bulves.
Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
jul
2019-04-15 14:05
man irgi skaniausi šaltibarščiai atskiesti su vandeniu, mano močiutė virdavo sutarkuotus burokėlius ir atvėsus šiai sriubytei, įdėdavo grietinės ar kefyro, cukraus, obuolių acto arba citrinos sulčių
Patys skaniausi šaltibarščiai!!!!!!!!
Oi kaip nemėgstu tų iš kavinių
Serafima Šerėnienė
2019-04-13 19:00
Tikrai skanūs ,bandžiau
Danute
2018-04-22 15:14
Kam gera daikta vandeniu atskiest? Saltibarkciai, kai saukstas stovi sriuboje.
Vik
2016-12-21 19:28
I koki pakelį tą patį?
Dana
2016-03-31 16:20
Mano mėgiamiausi šaltibarščiai,vietoj vandens ,naudoju obuolių sultis ir truputuką cukraus.Pasakiškas skonis.pamėginkite ,-nesigailėsit.