Margaritos šaltibarščiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Agurkai, švieži, 3 vienetai
- Burokėliai, virti, 3 vienetai
- Kiaušiniai, virti, 3 vienetai
- Krapai
- Kefyras, 1 litras
- Vanduo, virintas, kambario temp., 250 mililitrų
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Visi mes labai mėgstame šaltibarščius, tačiau įsitikinom ne kartą, kad juos šeimininkės skirtingai ruošia. Mano šeimyna mėgsta štai tokius šaltibarščius:
Šviežius agurkus nulupti ir sutarkuoti burokine tarka. Taip pat sutarkuoti kiaušinius ir burokus. Smulkiai sukapoti krapus. Viską dedam į dubenį ir užpilame kefyru. Į tą pakelį atsargiai įpilam virinto vandens, pakratom ir išpilam į mūsų dubenį. Pasūdyti ir atsargiai išmaišyti. Dubenį uždengti plėvele ir palikti šaldytuve.
Prie šaltibarščių išsiverdu arba išsikepu bulves. Man skaniau su virtom, o vyras mėgsta virtas ir vėliau apkeptas bulves.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2019-04-13 19:00
Tikrai skanūs ,bandžiau
2018-04-22 15:14
Kam gera daikta vandeniu atskiest? Saltibarkciai, kai saukstas stovi sriuboje.
2016-12-21 19:28
I koki pakelį tą patį?
2016-03-31 16:20
Mano mėgiamiausi šaltibarščiai,vietoj vandens ,naudoju obuolių sultis ir truputuką cukraus.Pasakiškas skonis.pamėginkite ,-nesigailėsit.
2019-04-15 14:05
Patys skaniausi šaltibarščiai!!!!!!!!
Oi kaip nemėgstu tų iš kavinių