Margaritos žuvies apkepas

Margaritos žuvies apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Tilapijos filė, 300 gramų
  • Bulvės, nedidelės, virtos, su lupenom, 4 vienetai
  • Grietinėlė, 35%, 200 mililitrų
  • Paprika, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Alyvuogės, 10-12
  • Petražolės
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuplaukite žuvies filė ir supjaustykite gabaliukais.

  2. Papriką supjaustykite nedideliais kubeliais.
    Petražoles sukapokite. Alyvuoges supjaustyti žiedais.

  3. Dubenyje sumaišykite paruoštus produktus ir pagardinkite prieskoniais.

  4. Bulves nulupkite ir supjaustykite riekelėmis.

  5. Kepimo formą patepti aliejumi. Sluoksniais sudėkite:
    1. žuvies - daržovių masę, 2. bulvių riekeles.
    Išplakite kiaušinius su grietinėle, pagardinkite ir šia mase apliekite apkepą.

  6. Kepimo formą pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 35-40 minučių 190-200 laipsnių temperatūroje.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Danguole
2017-11-24 09:36
Tikrai lb skanu
inga
2017-03-29 20:33
Butinai pabandysiu
as
2011-09-24 04:04
turetu but skanu,reik pabandyt
agnita
2011-02-15 13:02
nu taip geriau perskaicius supratau
Margarita iš Klaipėdos
2011-02-13 08:31
tai bulves virtos