Margos salotos
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sūris, fermentinis, 200 gramų
- Pievagrybiai, 100 gramų
- Paprika, 2 vienetai
- Obuoliai, 2 vienetai
- Apelsinai, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Salotų padažui dar reiks: 3 nepilni šaukšteliai medaus, 100ml jogurto, nepilnas šaukštelis garstyčių, 2 šaukštai citrinos sulčių, truputį tarkuotos apelsino žievelės.
Sūris ir nulupti obuoliai išėmus sėklalizdžius supjaustomi nedideliais kubeliais. Jauni pievagrybiai patroškinami ir perplaunami pusiau, didesni supjaustomi į keletą dalių. Pipirai išėmus sėklalizdžius supjaustomi žiedais ir sumaišomi su perplautomis skersai apelsinų skiltelėmis. Iš jogurto, garstyčių, medaus, citrinos sulčių ir apelsino žievelės paruošiamas padažas ir juo apipilamos salotos. Viskas gerai sumaišoma.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-10-21 08:26