Marinuota saldžiarūgšti silkė

Marinuota saldžiarūgšti silkė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Silkė, (filė) sūdyta, 300 gramų
  • Obuolių actas, 10 arbatinių šaukštelių
  • Cukrus, 10 arbatinių šaukštelių
  • Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
  • Vanduo, šaltas, virintas, 500 mililitrų
  • Svogūnai, 3 galvos
Gaminimo instrukcija:

Į litrinį stiklainį įpilame 500ml vandens ir dedame cukrų bei pilame actą santykiu 1:1
Skonis turi buti stipriai saldžiarūgštis (pabrėžiu - ne švelniai, o stipriai saldžiarūgštis)
Mano skoniui išėjo 10 a.š. sukraus ir 10 a.š. acto.
Dabar supjaustome svogūnus griežinėliais, viską išmaišome ir paliekame porai val. marinuotis.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Palmira
2015-07-06 23:55
Aš dar dedu pipiriukų maltų, lauro lapų, o silkę imu ne file, o su galvom. Darbo gal daugiau, bet skonis geresnis