Marinuota saldžiarūgšti silkė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Silkė, (filė) sūdyta, 300 gramų
- Obuolių actas, 10 arbatinių šaukštelių
- Cukrus, 10 arbatinių šaukštelių
- Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Vanduo, šaltas, virintas, 500 mililitrų
- Svogūnai, 3 galvos
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Į litrinį stiklainį įpilame 500ml vandens ir dedame cukrų bei pilame actą santykiu 1:1
Skonis turi buti stipriai saldžiarūgštis (pabrėžiu - ne švelniai, o stipriai saldžiarūgštis)
Mano skoniui išėjo 10 a.š. sukraus ir 10 a.š. acto.
Dabar supjaustome svogūnus griežinėliais, viską išmaišome ir paliekame porai val. marinuotis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-07-06 23:55