Marinuota silkė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Druska
- Svogūnai, 1 vienetas
- Silkė, 1 vienetas
- Actas, 50 mililitrų
- Vanduo, 150 mililitrų
- Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Silkę perpjaukite per pusę.
Išimkite kaulus, odą nulupkite. Silkę įtrinkite druska ir pipirais (pagal skonį)
Silkės file supjaustykite gabaliukais.
Į actą suberkite cukrų ir maišykite, kol cukrus ištirpsta. Į actą supilkite vandenį ir dar kartą išmaišykite. Įberkite ir šiek tiek druskos, pagal skonį.
Acto marinatu užpilkite silkę.
Sudėkite svogūnų griežinėlius.
» Rašyti komentarą
» Komentarai