Marinuota skumbrė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Svogūnai, lukštai, 1 sauja
- Arbata, juodos arbatos arbatžolės, 4 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
- Lauro lapai, lapai, 5 vienetai
- Kvapieji pipirai, 10 vienetų
- Druska, 6 valgomieji šaukštai
- Skumbrė, 5 vienetai
- Vanduo, 1.5 litro
Gaminimo instrukcija:
Užvirinkite vandenį ir suberkite druską, cukrų, lauro lapus, kvapiuosius pipirus, arbatžoles ir nulupto svogūno lukštus.
Virkite, vis pamaišant apie 5 minutes.
Nukoškite marinatą, kad liktų tik skystis ir užpilkite marinatu išdarinėtas žuvis.
Paslėkite lėkšte, kad žuvys iš marinato neiškiltų ir palikite marinuotos šaldytuve bent 1 parai.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-08-09 18:48
labas,o sitas receptas tinka poto ta skumbre i rukykla?
2013-02-06 14:19
SUPER!!! Tikrai labai skanu, tik dar i nukoštą marinatą įdėjau truputi prieskonių žuviai ir daug smulkinto česnako
2015-04-11 10:00