Marinuota skumbrė

Marinuota skumbrė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Svogūnai, lukštai, 1 sauja
  • Arbata, juodos arbatos arbatžolės, 4 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
  • Lauro lapai, lapai, 5 vienetai
  • Kvapieji pipirai, 10 vienetų
  • Druska, 6 valgomieji šaukštai
  • Skumbrė, 5 vienetai
  • Vanduo, 1.5 litro
Gaminimo instrukcija:

Užvirinkite vandenį ir suberkite druską, cukrų, lauro lapus, kvapiuosius pipirus, arbatžoles ir nulupto svogūno lukštus.
Virkite, vis pamaišant apie 5 minutes.
Nukoškite marinatą, kad liktų tik skystis ir užpilkite marinatu išdarinėtas žuvis.
Paslėkite lėkšte, kad žuvys iš marinato neiškiltų ir palikite marinuotos šaldytuve bent 1 parai.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ala
2015-04-11 10:00
tik idomu kodel neparasyta marinata pilti silta ar reikia atvesinti?
zydrius
2014-08-09 18:48
labas,o sitas receptas tinka poto ta skumbre i rukykla?
Jovita
2013-02-06 14:19
SUPER!!! Tikrai labai skanu, tik dar i nukoštą marinatą įdėjau truputi prieskonių žuviai ir daug smulkinto česnako