Marinuota stinta
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Stinta, 1 kilogramas
- Kvietiniai miltai, 0.5 stiklinės
- Aliejus, 5 valgomieji šaukštai
- Vanduo, 2 stiklinės
- Actas, 1 stiklinė
- Petražolės, 50 gramų
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
- Morkos
- Svogūnai
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Nuvalytos žuvelės apdžiovinamos, pasūdomos, pavoliojamos miltuose ir iškepamos aliejuje. Daržovės nuvalomos, supjaustomos griežinėliais, išverdamos su prieskoniais. Daržovėms išvirus, supilamas actas, marinatas pavirinamas 5 minutes ir ataušinamas. Keptos žuvelės užpilamos šaltu marinatu ir palaikomos 12 valandų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai