Marinuotas keptas sterkas

Marinuotas keptas sterkas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Starkis, 1 kilogramas
  • Juodieji pipirai, 4 vienetai
  • Gvazdikėliai, 4 vienetai
  • Lauro lapai, lapeliai, 2 vienetai
  • Morkos, 1 vienetas
  • Aliejus, 0.5 stiklinės
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Pienas, 0.5 stiklinės
  • Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai, 3 vienetai
  • Sviestas, 30 gramų
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Iš prieskonių bei prieskoninių daržovių išverdamas marinatas ir jame apie 1 val. laikoma išvalyta supjaustyta žuvis.
Iš kiaušinių, miltų, pieno užmaišoma grietinės tirštuma tešla. Joje pavoliojami sterko gabalai ir kepami riebaluose, kol parusvėja. Tada sudedami į pašildytą pusdubenį, užpilami trupučiu tirpinto sviesto ir apdėliojami pakepintais svogūnais. Prie šios žuvies tinka karštos troškintos daržovės, o jei patiekalas šaltas — majonezas.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
kestas
2013-10-16 12:22
nesuprantu apie kajus , kad niekur nepamionetas actas ))))
Lapas
2009-06-15 22:58
Druska puikiai marinuoja, Stasy. O Žuviai tikrai netinka actas
Stasys
2009-06-14 22:17
Nesupratau kas per marinatas be jokio acto ar citrinos