Marinuotas keptas sterkas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Starkis, 1 kilogramas
- Juodieji pipirai, 4 vienetai
- Gvazdikėliai, 4 vienetai
- Lauro lapai, lapeliai, 2 vienetai
- Morkos, 1 vienetas
- Aliejus, 0.5 stiklinės
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Pienas, 0.5 stiklinės
- Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, 3 vienetai
- Sviestas, 30 gramų
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Iš prieskonių bei prieskoninių daržovių išverdamas marinatas ir jame apie 1 val. laikoma išvalyta supjaustyta žuvis.
Iš kiaušinių, miltų, pieno užmaišoma grietinės tirštuma tešla. Joje pavoliojami sterko gabalai ir kepami riebaluose, kol parusvėja. Tada sudedami į pašildytą pusdubenį, užpilami trupučiu tirpinto sviesto ir apdėliojami pakepintais svogūnais. Prie šios žuvies tinka karštos troškintos daržovės, o jei patiekalas šaltas — majonezas.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-06-15 22:58
Druska puikiai marinuoja, Stasy. O Žuviai tikrai netinka actas
2009-06-14 22:17
Nesupratau kas per marinatas be jokio acto ar citrinos
2013-10-16 12:22