Marinuoti burokeliai

Marinuoti burokeliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Burokėliai, 3 kilogramai
  • Vanduo, 0.5 litro
  • Actas, 7 valgomieji šaukštai
  • Druska, 2 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Pipirai, 10 vienetų
  • Lauro lapai, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Burokėlius išvirti, nulupti ir sutarkuoti.

  2. Tarkuotus burokėlius dėti į puodą, pilti vandenį, actą, cukrų, druską, pipirus ir lauro lapus. Kaitinti, kol užvirs ir pavirti 5 minutės. Sudėti į stiklainius ir sandariai užsukti.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Ingrida
» Rašyti komentarą