Marinuoti burokėliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Burokėliai
Gaminimo instrukcija:
Burokėlius nuplaukite, supjaustykite kubeliais ar griežinėliais, sudėkite į stiklainius ir užpilkite iki užvirmo pakaitintu marinatu.
Marinatas paruošiamas taip: į emaliuotą puodą įpilama 1 L vandens, įberiama 60—100 g cukraus, 12 grūdelių pipirų, 0,5—1 g cinamono ir 18 gvazdikėlių. Verdama 15 minučių. Po to marinatas nukeliamas nuo ugnies ir parūgštinamas 2-3 šaukštais 9 procentų acto. Tiek marinato užtenka trijų litrų burokėlių stiklainiui užpilti.
Stiklainius uždenkite dangteliais ir kaitinkite — pusės litro stiklainius— 12 minučių, 1 litro stiklainius — 15 minučių. Po to juos tučtuojau uždarykite ir atvėsinkite.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-09-09 10:33
Tai burokrelius isvirti ar zalius
2015-09-14 16:40
Liuks receptas
2015-07-01 21:32
As irgi be druskos darau ,nuo acto yra pakankamai skonio .
2014-09-15 20:06
nesamone
2017-01-03 15:25