Marinuoti grybai (su saldžiarūgščiu „Pikant fix“)
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pievagrybiai, 2 kilogramai
- Kreivabudės, 2 kilogramai
- Šparagai, 0.5 kilogramo
- Paprika, 0.5 kilogramo
- Actas, 300 mililitrų
- Cukrus, 150 gramų
- Dr. Oetker saldžiarūgštis prieskonių mišinys "Pikant fix", 1 pakelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Grybai apiplikomi ir 3 minutes palaikomi vandenyje su trupučiu druskos. Po to, didesnieji perpjaunami per pusę. Paprikos nuplaunamos, išvalomos ir supjaustomos juostelėmis.
Šparagai nuplaunami ir pašalinama sumedėjusi dalis ties šaknimi, supjaustoma lazdelėmis. Visos daržovės sumaišomos ir sudedamos į stiklainius.
Paruošiamas mišinys iš vandens, cukraus, acto ir vieno pakelio Dr. Oetker saldžiarūgščio prieskonių mišinio „Pikant fix“. Mišinys kaitinamas kol užvirs. Verdama
apie 3-5 minutes, nuolat maišant. Gautas mišinys dar karštas supilamas į stiklainius.Stiklainiai uždaromi dangteliu ir pastatomi šaltai. Pageidautina suvartoti per 30 dienų nuo stiklainio atidarymo.
» Rašyti komentarą
» Komentarai