Marinuoti grybai (su saldžiarūgščiu „Pikant fix“)

Marinuoti grybai (su saldžiarūgščiu „Pikant fix“)
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pievagrybiai, 2 kilogramai
  • Kreivabudės, 2 kilogramai
  • Šparagai, 0.5 kilogramo
  • Paprika, 0.5 kilogramo
  • Actas, 300 mililitrų
  • Cukrus, 150 gramų
  • Dr. Oetker saldžiarūgštis prieskonių mišinys "Pikant fix", 1 pakelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Grybai apiplikomi ir 3 minutes palaikomi vandenyje su trupučiu druskos. Po to, didesnieji perpjaunami per pusę. Paprikos nuplaunamos, išvalomos ir supjaustomos juostelėmis.

  2. Šparagai nuplaunami ir pašalinama sumedėjusi dalis ties šaknimi, supjaustoma lazdelėmis. Visos daržovės sumaišomos ir sudedamos į stiklainius.

  3. Paruošiamas mišinys iš vandens, cukraus, acto ir vieno pakelio Dr. Oetker saldžiarūgščio prieskonių mišinio „Pikant fix“. Mišinys kaitinamas kol užvirs. Verdama
    apie 3-5 minutes, nuolat maišant. Gautas mišinys dar karštas supilamas į stiklainius.

  4. Stiklainiai uždaromi dangteliu ir pastatomi šaltai. Pageidautina suvartoti per 30 dienų nuo stiklainio atidarymo.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Dr. Oetker
» Rašyti komentarą