Marinuoti kalafijorai su agurkais

Marinuoti kalafijorai su agurkais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vanduo, 1 litras
  • Cukrus, 5 valgomieji šaukštai
  • Druska, 1 valgomasis šaukštas
  • Actas, obuolių, 100 mililitrų
  • Prieskoniai, mišinys
  • Česnakas
Gaminimo instrukcija:

Kalafijorus susmulkinam mažom skiltelėm, agurkus supjaustom neplonais griežinėliais. Viską dideliam puode sumaišom. Į iškaitintus stiklainiukus dedam po skiltelę česnako, šaukštą prieskonių konservavimui mišinio, užpilam verdančiu marinatu ir nakčiai paliekam dangteliais žemyn ir šiltai užklotus.

Itin tinka užkandai prie stipresnių gėrimų.

Skanaus.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
as
2013-08-06 19:53
o todel ir pabalo,kad nera kaitinimo,kopustai dave rugima,tik uzpilta karstu marinatu.reikejo pakaitint bent 10 min.
RENATA
2011-08-24 13:10
viska dariau kaip parasyta ir pabalo kodel
amandulè
2011-02-10 22:16
o kas nera marinaves gyvenime gal ir nesupranta,viskas aiskai ir trumpai parasyta.
kumucia
2010-09-02 14:50
Kapiecai, nesuprantantiems yra dedami paveiksliukai
kapiec...
2010-09-02 13:30
&quot...Į iškaitintus stiklainiukus dedam po skiltelę česnako, šaukštą prieskonių konservavimui mišinio, užpilam verdančiu marinatu ir nakčiai paliekam dangteliais žemyn ir šiltai užklotus."...) - nesupratau tai kur agurkus tuomet det??? jei i stiklainius uztenka cesnaku ir prieskoniu???? kas cia tuos receptus raso????