Marinuoti kalafijorai su agurkais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vanduo, 1 litras
- Cukrus, 5 valgomieji šaukštai
- Druska, 1 valgomasis šaukštas
- Actas, obuolių, 100 mililitrų
- Prieskoniai, mišinys
- Česnakas
Gaminimo instrukcija:
Kalafijorus susmulkinam mažom skiltelėm, agurkus supjaustom neplonais griežinėliais. Viską dideliam puode sumaišom. Į iškaitintus stiklainiukus dedam po skiltelę česnako, šaukštą prieskonių konservavimui mišinio, užpilam verdančiu marinatu ir nakčiai paliekam dangteliais žemyn ir šiltai užklotus.
Itin tinka užkandai prie stipresnių gėrimų.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-08-24 13:10
viska dariau kaip parasyta ir pabalo kodel
2011-02-10 22:16
o kas nera marinaves gyvenime gal ir nesupranta,viskas aiskai ir trumpai parasyta.
2010-09-02 14:50
Kapiecai, nesuprantantiems yra dedami paveiksliukai
2010-09-02 13:30
"...Į iškaitintus stiklainiukus dedam po skiltelę česnako, šaukštą prieskonių konservavimui mišinio, užpilam verdančiu marinatu ir nakčiai paliekam dangteliais žemyn ir šiltai užklotus."...) - nesupratau tai kur agurkus tuomet det??? jei i stiklainius uztenka cesnaku ir prieskoniu???? kas cia tuos receptus raso????
2013-08-06 19:53