Marinuoti kalafijorai su agurkais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
?
- Vanduo, 1 litras
- Cukrus, 5 valgomieji šaukštai
- Druska, 1 valgomasis šaukštas
- Actas, obuolių, 100 mililitrų
- Prieskoniai, mišinys
- Česnakas
Gaminimo instrukcija:
Kalafijorus susmulkinam mažom skiltelėm, agurkus supjaustom neplonais griežinėliais. Viską dideliam puode sumaišom. Į iškaitintus stiklainiukus dedam po skiltelę česnako, šaukštą prieskonių konservavimui mišinio, užpilam verdančiu marinatu ir nakčiai paliekam dangteliais žemyn ir šiltai užklotus.
Itin tinka užkandai prie stipresnių gėrimų.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-08-24 13:10
viska dariau kaip parasyta ir pabalo kodel2011-02-10 22:16
o kas nera marinaves gyvenime gal ir nesupranta,viskas aiskai ir trumpai parasyta.2010-09-02 14:50
Kapiecai, nesuprantantiems yra dedami paveiksliukai 

2010-09-02 13:30
"
...Į iškaitintus stiklainiukus dedam po skiltelę česnako, šaukštą prieskonių konservavimui mišinio, užpilam verdančiu marinatu ir nakčiai paliekam dangteliais žemyn ir šiltai užklotus."...)
- nesupratau tai kur agurkus tuomet det??? jei i stiklainius uztenka cesnaku ir prieskoniu???? kas cia tuos receptus raso????
...Į iškaitintus stiklainiukus dedam po skiltelę česnako, šaukštą prieskonių konservavimui mišinio, užpilam verdančiu marinatu ir nakčiai paliekam dangteliais žemyn ir šiltai užklotus."...)
- nesupratau tai kur agurkus tuomet det??? jei i stiklainius uztenka cesnaku ir prieskoniu???? kas cia tuos receptus raso????
2013-08-06 19:53