Marinuoti kiaušiniai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 6 vienetai
- Actas, 2 stiklinės
- Vanduo, 2 stiklinės
- Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Kiaušiniai išverdami, nulupami ir, sudėjus į stiklainį, užpilami verdančiu marinatu. Marinate kiaušiniai laikomi 3—4 dienas. Tiekiant supjaustomi griežinėliais, dedami vainiku į lėkštę, ant kiekvieno griežinėlio uždedant po pomidoro griežinėlį. Užpilami majonezu ir papuošiami žalumynais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-08-12 15:57
Ponas Pauliau, nenusikalbėkit! Tai, ko gero, nei tortų, nei pyragėlių iš baimės nevalgot? Prieš rašant reik paskaitinėt, kaip salmonelioze užsikrečiama: jei nenuplausit kiaušinio lukšto ir kepsit skystą kiaušienę ar virsit neplautą (per atsivėrusias poras ir pateks vidun). Gi kietai išvirti kiaušiniai (o čia kaip tik tokie) nepavojingi. Bet gi - plauti reik ir nestresuoti. Ir gerai termiškai apdoroti. O nuo Palangos "kavinukėse" pagamintos vištienos greičiau salmoneliozę pasigausit
2015-07-07 06:45
Jau senai noriu paragaut daug filmu ir tt esu mates bet lietuvelej pirkt niekur nera o pats gamint kazkaip prisibijau kad kokios salmoneliozes neteisinga ka parades neisigyciau.
2014-10-13 17:16
eina na.... tik sugadinti kiausiniai,rugstus acto pritrauke,nu dar didesnio S..o recepto ner turbut buve,tiesiog slykstus,jau ju panaudot nebeymanoma absoliuciai niekur
2010-12-04 22:10
Agnyte rasyk lietuviskai, nes kaip matau nemoki rasyti (PADELIAI) KAS TAI PER ZODIS????
2017-08-28 15:39