Marinuoti pievagrybiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pievagrybiai, 700 gramų
- Vanduo, 300 mililitrų
- Actas, 70 mililitrų
- Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Druska, 1 valgomasis šaukštas
- Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Česnakas, 2 skiltelės
- Lauro lapai, 2 vienetai
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 1
Į puodą pilame vandenį, actą, druską, cukrų, pipirus. Išmaišome, užviriname.
Užvirus dedame švarius grybus. Paverdame 5 - 7 minutes. Tuomet dedame česnaką. Išmaišome. Uždengiame ir paverdame dar 5 minutes.
Dedame į švarius stiklainius, viršų užpilame aliejumi, kad susidarytų orui nepralaidi plėvelė ir užsukame. Laikyti šaltai.
» Rašyti komentarą
» Komentarai