Marinuoti pomidorai su imbieru
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pomidorai, žali, maži, 1 kilogramas
- Actas, balto vyno, 375 mililitrai
- Imbieras, šaknis
- Cukrus, 0.5 kilogramo
- Cinamonas, lazdelė, 0.5 vieneto
- Gvazdikėliai, 4 vienetai
- Citrinų sultys, 100 mililitrų
- Citrinos, žievelė
Gaminimo instrukcija:
Pomidorus nuplauti, užpilti actu ir palikti 6 val. Nukošti.
Actą užvirinti su cukrumi ir prieskoniais.
Porcijomis dėti pomidorus, pavirti apie 1 min., išgriebti ir dėti į stiklainius.
Marinatą virti apie 3 min. ir užpilti pomidorus.
Stiklainius užsukti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-07-22 21:33
Jei desi visa šakni imbiero negalesi nei i burna paimt del aitrumo...nu idomiai cia....ir cukraus net puskilis....
2016-09-11 12:30
Nu die brangus, kiek imbiero, pagal skoni, megsti intensyvesnį skoni dek daugiau. Švelnesnį, dėk apie 2 cm imbiero. Aukštoji matematika.
2016-06-11 13:55
Da negirdėjau kad actu uzpilineja
2014-08-11 17:35
Kiek imbiero rasykit prasau tiksliau
2018-07-27 12:16