Marinuoti rausvieji svogūnai

Marinuoti rausvieji svogūnai
Marinuoti mėlynieji svogūnai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Rausvieji svogūnai, 1 vienetas
  • Citrinų sultys, arba žaliųjų citrinų, 6 valgomieji šaukštai
  • Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Džiovintas raudonėlis, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūną nulupame, perpjauname perpus, supjaustome ypač plonais šiaudeliais. Sudedame į indelį, apšlakstome aliejumi, citrinos sultimis, pagardiname druska ir raudonėliu, išmaišome.

  2. Indelį uždengiame plėvele arba dangteliu ir dedame į šaldytuvą valandai (geriausia pernakt) pasimarinuoti. Jei reikia papildomai įdėkite druskos. Raudonėlio dėkite tik truputį, jei įdėsite daugiau galite sugadinti skonį. Vietoj citrinos sulčių naudoti ir paprastą baltą actą, reikėtų ~1 valg. š.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Liucija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Erika
2018-01-12 10:09
Svogunus spjaustau pusziedziais, uzpilu vandeniu su actu ir cukrumi, ranka pamaigau - geriausi svogunai su ketciupu prie saslyku!