Marinuoti rausvieji svogūnai
Marinuoti mėlynieji svogūnai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Rausvieji svogūnai, 1 vienetas
- Citrinų sultys, arba žaliųjų citrinų, 6 valgomieji šaukštai
- Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Džiovintas raudonėlis, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Svogūną nulupame, perpjauname perpus, supjaustome ypač plonais šiaudeliais. Sudedame į indelį, apšlakstome aliejumi, citrinos sultimis, pagardiname druska ir raudonėliu, išmaišome.
Indelį uždengiame plėvele arba dangteliu ir dedame į šaldytuvą valandai (geriausia pernakt) pasimarinuoti. Jei reikia papildomai įdėkite druskos. Raudonėlio dėkite tik truputį, jei įdėsite daugiau galite sugadinti skonį. Vietoj citrinos sulčių naudoti ir paprastą baltą actą, reikėtų ~1 valg. š.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2018-01-12 10:09