Marinuoti saldžiarūgščiai grybai

Marinuoti saldžiarūgščiai grybai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Grybai, 2.5 kilogramo
  • Druska, 50 gramų
  • Actas, 100 gramų
  • Cukrus, 50 gramų
  • Juodieji pipirai, 10 vienetų
  • Lauro lapai, lapeliai, 5 vienetai
  • Morkos, 1 vienetas
  • Krapai
Gaminimo instrukcija:

Nuvalytus grybus pavirkite 15 min., iškoškite ir sudėkite į stiklainius. Morkas supjaustykite. Užvirkite 0,5 litro vandens, sudėkite i jį morkas, druską, cukrų, pipirus, lauro lapus ir virkite 5 min., tada į verdantį vandenį sudėkite krapus, supilkite actą, palaukite, kol užvirs ir šiuo marinatu užpilkite grybus. Pasterizuokite 30-40 minučių.

» Rašyti komentarą
» Komentarai