Marinuoti svogūnai

Marinuoti svogūnai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Svogūnai, 5 vienetai
  • Lauro lapai, lapeliai, 3 vienetai
  • Juodieji pipirai, 5 vienetai
  • Kmynai
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Actas, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Nuvalytas svogūnų galvutes supjaustykite žiedais ar pusžiedžiais. Į puodą reikia pridėti prieskonių: lauro lapelių, pipirų, truputį kmynų, jei turite, galima įmesti 1-2 gvazdikėlius, gabalėlį cinamono. Užpilkite vandeniu ir išvirkite marinatą. Tada įdėkite cukraus ir truputį acto, uždenkite ir dar 3-5 min. pakaitinkite. Karštu marinatu užpilkite svogūnus. Svogūnai valgomi atšaldyti.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Aldona
2017-08-23 20:00
Nekoks receptas
ugne
2012-03-31 16:39
kiek laiko ta marinata virt,druska kada det,ir vandens kiek????
Toms kurios nemato kiek
2010-08-04 19:51
Svogūnai, 5 vienetai
Lauro lapeliai, 3 vienetai
Juodieji pipirai, 5 vienetai
Kmynai, truputį
Druska, 1 šaukštelis
Cukrus, 2 šaukšteliai
Actas, 3 šaukštai
Ana
2010-05-29 14:34
O truputis acto tai kiek?..
emka
2009-08-08 19:05