Marinuoti vištos sparneliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Svogūnai, dideli, 6 vienetai
- Majonezas, indelis, 1 vienetas
- Alus, butelis, 0.5 vieneto
- Česnakas, 4 skiltelės
- Prieskoniai, žolelės
- Vištų sparneliai, 2 kilogramai
- Juodieji pipirai, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Jei patinka, galima berti vištienos prieskonių, truputį
garstyčių, kečupo.
Nuplaukite sparnelius, sudėkite į didesnį dubenį, svogūnus supjaustykite žiedais ir juos spauskite dėdami į dubenį ant sparnelių. Suberkite prieskonius, majonezo indelį, česnaką supjaustykite griežinėliais ir viską gerai išmaišykite. Po to pilkite alų ir vėl viską išmaisykite. Druskos nepilnas valgomasis šaukštas prieš pat kepimą. Po trijų valandu galime kepti ant grotelių :) skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-12-24 22:29
Labai skanu.
2014-06-07 14:32
Tikiuosi bus skanus
2017-06-29 12:01