Marinuoti vištų sparneliai su šonine
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaulienos šoninė, pjaustyta juostelėmis, kiekvienam vištos sparneliui, 300 gramų
- Šparagai, kiekvienam vištos sparneliui, 150 gramų
- Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Žaliosios citrinos sultys
- Mėta, lapeliai, smulkinti, keletas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Mauname ant iešmelių marinuotus vištų sparnelius ir kepame įkaitintoje orkaitėje kol gražiai apskrus.
Kol kepa sparneliai ruošiame garnyrą:
Šparagus stambiai supjaustome (į 3-4 dalis, priklausomai nuo šparagų dydžio). Apliejame alyvuogių aliejumi, laimo sultimis. Užbarstome druskos pipirų ir smulkintų mėtų lapelių.
Imame pailgai atpjautą šoninės gabalėlį ir juo apvyniojame šparagą. Šiuos suktinukus veriame ant nedidelių iešmelių ir dedame į orkaitę 5 minutėms kartu su sparneliais (baigiant kepti sparneliams).
Skanu ir paprasta! :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai