Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE

Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aitrioji paprika, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Tortilija, 4 vienetai
  • Druska, malūnėlyje, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Žaliosios citrinos sultys, 3 valgomieji šaukštai
  • Avokadai, pjaustytas kubeliais, 1 vienetas
  • Svogūnai, žieminiai, 20 gramų
  • Moliūgų sėklos, kepintos ir skrudintos, 3 valgomieji šaukštai
  • Lašiša, pjaustyta kubeliais, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiekvieną tortiliją supjaustykite į 8 dalis. Patepkite jas alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5–6 minutes, kol gražiai paruduos.

  2. Sumaišykite 2 valgomuosius šaukštus alyvuogių aliejaus, ANCHO aitriąsias paprikas, cukrų ir druską.

  3. Atskirai sumaišykite lašišos, avokado kubelius ir 2/3 svogūno bei moliūgų sėklas. Aplaistykite lašišą padažu ir palikite, kad marinuotųsi.

    Patiekdami sudėkite lašišos gabalėlius ant šiltų tortilijų.

Porcijų skaičius: 20
Receptą atsiuntė: Santa Maria
» Rašyti komentarą
» Komentarai