Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Aitrioji paprika, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Tortilija, 4 vienetai
- Druska, malūnėlyje, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukrus, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Žaliosios citrinos sultys, 3 valgomieji šaukštai
- Avokadai, pjaustytas kubeliais, 1 vienetas
- Svogūnai, žieminiai, 20 gramų
- Moliūgų sėklos, kepintos ir skrudintos, 3 valgomieji šaukštai
- Lašiša, pjaustyta kubeliais, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 20
Kiekvieną tortiliją supjaustykite į 8 dalis. Patepkite jas alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5–6 minutes, kol gražiai paruduos.
Sumaišykite 2 valgomuosius šaukštus alyvuogių aliejaus, ANCHO aitriąsias paprikas, cukrų ir druską.
Atskirai sumaišykite lašišos, avokado kubelius ir 2/3 svogūno bei moliūgų sėklas. Aplaistykite lašišą padažu ir palikite, kad marinuotųsi.
Patiekdami sudėkite lašišos gabalėlius ant šiltų tortilijų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai