Marinuotos paprikos

Marinuotos paprikos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Paprika, 6 vienetai
  • Cukrus, rudas, 2 valgomieji šaukštai
  • Obuolių sultys, 200 mililitrų
  • Vynas, baltas, 0.5 litro
  • Lauro lapai, 1 vienetas
  • Gvazdikėliai, 1 vienetas
  • Aitrioji paprika, 2 vienetai
  • Žalioji citrina, žievelė, 1 vienetas
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Actas, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Paprikas perpjaukite pusiau. Išimkite sėklializdžius ir sudėkite į stiklainius (prieš tai galima suverti puseles ant medinio pagaliuko - gražiau atrodys).
Cukrų pakaitinkite su vandeniu, kol pagels (karamelizuokite).
Iš lėto supilkite obuolių sultis, baltąjį vyną, actą, suberkite prieskonius, pasūdykite ir palengva maišydami užvirinkite.
Paruoštą užpilą per sietelį atsargiai supilkite į stiklainius su paprikomis.
Sandariai užsukite ir atvėsinkite.
Galima laikyti šaldytuve keletą mėnesių.
Labai tinka prie mėsos ir žuvies patiekalų.

» Rašyti komentarą
» Komentarai