Marinuotos šparaginės pupelės
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Krapai
- Druska, 3 valgomieji šaukštai
- Actas, 200 gramų
- Lauro lapai, 3 vienetai
- Kalendra, grūdeliai, 3 vienetai
- Vanduo, 1.4 litro
- Šparaginės pupelės, 500 gramų
- Cukrus, 6 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Pupelių ankštis marinuokite nepernokusias, taip jos bus skanesnės. Pupelių ankštis nuplaukite, nupjaukite galiukus, įdėkite į puodą su vandeniu ir pavirkite 3 minutes. Po to jas išgrėbkite ir nuplaukite šaltu vandeniu, sudėkite į švarius stiklainius, užpilkite marinatu. Stiklainius dėkite į puodą su verdančiu vandeniu, uždėkite, bet neužsukite dangtelius. Stiklainius taip kaitinkite pusvalandį verdančiame vandenyje, tuomet užsukite ir apverskite, palikite kol atšals.
Marinato paruošimas: Sudėkite prieskonius į verdantį vandenį, minutę pavirinkite.
Jeigu pupelės nepernokusios, jas galima į stiklainius sudėti ir nevirtas. Pagal skonį, į marinatą galite įdėti dar ir česnako skiltelę, kvapiųjų pipirų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-08-17 23:07
Nesuprantu, kokie čia kenkėjai tuos receptus "ovanoja"?? Šparaginių pupelių tik 0,5 kg,o jomssumarinuoti recepte nurodyta druskos 3 v.šaukštai, cukraus 6 v.šaukštai, acto 200 g.!!! Kai tuo tarpu cukinijų 2,5 kg, paprikos 1 kg, pomidorų 0,5 kg, tokie kiekiai - o jiems sumarinuoti pagal receptą atseit reikia TIK 0,5 arbatinio šaukštelio cukraus, 1 v. šaukštas druskos,1 a. šaukštelis acto ir 1 a.šaukštelis aliejaus??? Slėpkitės su tokiom nesąmonėm!!!!!!
2014-08-09 16:59
Labai ,skanuu
2012-08-04 22:35
2011-08-01 17:54
nu reikes pamegint
2015-08-11 23:20