Marinuotos voveraitės

Marinuotos voveraitės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Druska
  • Voveraitės, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:

Marinatui paruošti papildomai reikės: 300 ml vandens, 50ml acto, šaukštelio cukraus, 2 šaukšteliai druskos, 3 lauro plapelių, 5 kvapiųjų, 5 juodųjų pipirų, skiltelė česnako.

Voveraites išvalykite, nuplaukite, po to pavirkite 15 min pasūdytame vandenyje ir sudėkite į stiklainius, užpilkite karštu marinatu. Stiklainisu sustatykite į verdančio vandens puodą ir kaitinkite su uždėtais (neuždarytais) dangteliais 20 minučių, po to užsukite dangtelius.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Zemaitis
2016-08-19 21:10
Ar tik nebūsi abžora Giedre
llaima
2014-09-09 18:43
Bandysiu,tik actas kiek procentu?
jovita
2012-08-28 16:56
Įdomiai skamba ...turbūt ir skanu ...bandysiu, žiūrėsim kaip gausis...
(anonimas)
2012-07-22 17:57
zivile
2011-08-06 15:23
siandien pagal si recepta darysiu,ziuresim kaip gausis,kai atsidarysiu tai butinai parasysiu kaip gavosi