Marinuotos vyšnios
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Actas
- Cukrus
- Vyšnios
- Gvazdikėliai
- Kvapieji pipirai
- Cinamonas
Gaminimo instrukcija:
Vyšnios nuplaunamos, koteliai pusiau sutrumpinami.
Paruošiamas marinatas: 1 litrui vandens imama 3 šaukštai cukraus, 2 šaukštai 9 proc acto arba arbatinis šaukštelis citrinos rūgšties, 2 - 3 gvazdikėliai, 2—3 kvepiantieji pipirai, truputis cinamono.
Vanduo su prieskoniais pavirinamas, sudedamas cukrus, actas.
Į marinatą sudedamos vyšnios ir pakaitinama 3—4 minutes 80°C temperatūroje. Vyšnios kiaurasamčiu sudedamos į paruoštus stiklainius, o marinatas pakartotinai užvirinamas ir verdančio pripilami indai iki pat viršaus. Iš karto sandariai uždaroma.
» Rašyti komentarą
» Komentarai