Marinuotų burokėlių šaltibarščiai

Marinuotų burokėlių šaltibarščiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Burokėliai, marinuoti, 500 gramų
  • Kefyras, 1.5 litro
  • Agurkai, ilgavaisiai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, virti, 4 vienetai
  • Svogūnų laiškai, 100 gramų
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Agurką, kiaušinius sutarkuojame burokinė tarką. Svogūnų laiškus supjaustome. Į puodą sudedame marinuotus burokėlius, agurką, svogūną, kiaušinius. Viską užpilame kefyrų, pasūdome pagal skonį.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą
» Komentarai