Marinuotų grybų užkandis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Grybai, 100 gramų
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
- Juodieji pipirai
- Druska
- Citrinos rūgštis
- Petražolės
Gaminimo instrukcija:
Nuvalyti ir nuplauti grybai supjaustomi, užpilami aliejumi ir troškinami, kol suminkštėja. Tuomet sudedami prieskoniai, pasūdoma, užpilama verdančiu vandeniu (vandens pilama tiek, kad grybai būtų apsemti) ir verdama dar 20 min. Grybams išvirus, įpilama pagal skonį citrinos rūgšties, pabarstoma smulkiai supjaustytais petražolių arba krapų lapeliais. Atšaldyti grybai sudedami į salotinę ir papuošiami petražolių lapeliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai