Marinuotų kalafiorų troškinukas

Marinuotų kalafiorų troškinukas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Žiediniai kopūstai, kalafiorai (marinuoti), 0.5 litro
  • Lašinukai , rūkyti ar švieži, 100 gramų
  • Svogūnai, (smulkiai pjaustytas) , 1 vienetas
  • Česnakas, (smulkiai supjaustytas) , 2 skiltelės
  • Sviestas, apie, 30 gramų
  • Žalumynai, krapai ir smulkinti svogūnų laiškai
  • Druska
  • Pipirai
Padažui:
  • Miltai
  • Grietinė
  • Pienas
Gaminimo instrukcija:
  1. Kalafiorų (marinuotų) indelį nupilti, nuvarvinti. Kadangi marinatas (receptas patalpintas) yra labai švelnus, tai nuplauti nereikia.

  2. Lašinukus smulkiai pjaustyti ir pakepinti, pridėti smulkintą svogūną, česnaką. Pakepus berti kalafiorus, barstyti druska, prieskoniais ir apkepinti iki rusvumo, tada įdėti sviesto, smulkintų krapų, svogūno ar laiškinio česnako laiškelių.

  3. Pabaigoje barstyti trupučiu miltų, įdėti grietinės apie 1 valg. šaukštą, pilti pieno iki norimo tirštumo, užvirti. Tinka ir bulvytė, ir raugintas agurkėlis!

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Zita
» Rašyti komentarą
» Komentarai